Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuruları

Değerli Erasmus+ Öğrenim Harekliliğinden faydalanmak isteyen öğrenciler,

Başkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programı Koordinatörlüğü tarafından Erasmus+ Programı 2020/2021 Akademik Yılı Öğrenci Hareketliliği için Başvuru açılmıştır.

Başvuru süreci: 13 Ocak – 13 Mart 2020 tarihleri arasındadır.

Önbaşvuru formuna ulaşmak için tıklayın.

Önemli Not: Başvuru formları bilgisayarda doldurularak, öğrenci tarafından imzalanmalı, ekine İngilizce transcript varsa İngilizce Dil Belgesi (TOEFL, YDS, e-YDS, YÖKDİl belgeleri kabul edilmektedir) eklenerek Erasmus Bölüm Koordinatörlerine (Dr. Öğr. Üyesi Derya YILMAZ) iletilmelidir. Ofisimiz başvuru kabul etmemektedir.

İngilizce Dil Belgesi olmayan tüm öğrenciler Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’nun yaptığı İngilizce sınavına gireceklerdir.

Anlaşma Listesine ulaşmak için tıklayınız.

Erasmus Başvuru Takvimi:

13 Ocak – 13 Mart 2020: Öğrencilerin Fakülte/Bölüm Erasmus Koordinatörlerine Ön Başvuru belgelerini sunması

16 – 17 Mart 2020: Başvuru evraklarının Koordinatörlüğümüze teslim edilmesi

20 Mart 2020: Başvuran öğrencilere ilişkin bilgilerin Yabancı Diller Yüksekokuluna bildirilmesi

23-27 Mart 2020 İngilizce Yazılı Sınavı ve Sınav sonuçlarının Koordinatörlüğümüze iletilmesi ve yazılı sınav sonuçlarının ilanı

30 Mart-03 Nisan 2020: İngilizce Konuşma Sınavı, Erasmus notlarının ilanı ve Oryantasyon