Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü

EEM300 ve EEM400 Stajı Yapmakta Olan veya Başlayacak Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

1. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü EEM300 ve EEM400 stajı yapmakta olan tüm öğrencilerimiz (2017 yaz dönemi dahil) 01.07.2017 tarih ve 30111 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren uygulama düzenlemeleri nedeniyle Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu’nu  doldurup staj yaptıkları firmalarına onaylatarak en geç 1 Ağustos 2017 mesai bitimine kadar ıslak imzalı olarak elden veya posta ile Bölüm Sekreteliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

2. Staja önümüzdeki günlerde başlayacak öğrencilerin de, Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu’nu doldurup staj yapacakları firmalarına onaylatarak staja başlamadan önce bölüm sekreterliğine vermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde sigorta başlangıcı işlemleri yapılamayacaktır.

İlgili formu belirtilen sürede teslim etmeyen öğrencilerimizin stajları geçersiz sayılacaktır.

Bilgi formuna buradan ulaşabilirsiniz.